I
N
T
E
L
L
I
D
E
N
T

Dr. Nevelits Annamária

Parodontológus szakorvos, Orális implantológia szakorvosa

Biográfia :

2017-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel. Nagyon fontos volt számomra, hogy megfelelő környezetben kezdhessem meg a szakmai fejlődésemet.

Hiszem, hogy az életben körülöttünk, bármerre is tekintünk, a szilárd alapok teremtik meg lehetőséget a fejlődésre. E szemlélet, és a preventív felfogás iránti lelkesedésem okán egyetemi tanulmányai alatt már hamar eldöntöttem, hogy nem csak az általános fogászattal, hanem főként a fogágybetegség megelőzésével, fogágybeteg páciensek terápiájával, és komplex, implantációs rehabilitációjukkal szeretnék foglalkozni. Ezáltal nem csak egy-egy fázisban segíthetem a gyógyulásukat, de akár élethosszig tartó, bizalmon alapuló kapcsolatot alakíthatok ki velük.

A Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikán végeztem parodontológiai rezidensképzést, ahol nem csak fogorvosként segíthettem a fogágybeteg pácienseket, de oktatóként is hozzájárulhattam a leendő fogorvosok szakmai szemléletének kialakulásához. Parodontológiai szakvizsgámat 2020-ban szereztem meg.

Hallgatóként alatt találkoztam először Dr. Papp Zsuzsannával, majd pedig a Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikáján kollégákká válva Dr. Chikány Tamással is. Mindkettőjükben egy-egy kiemelkedő szakembert, és rendkívüli embert ismerhettem meg, így hatalmas örömöt és megtiszteltetést jelent számomra, hogy magánrendelőjükben már a kezdetektől csapattag lehetek.

Az Intellident Fogorvosi Rendelőben Dr. Chikány Tamás mentorálásával szerezhettem meg 2023 őszén második szakvizsgámat, Orális Implantológiából, így pácienseimet a mai modern szakmai irányelveknek megfelelően segíthetem a gyógyuláshoz.

cover